21e eeuw KEUKENMANAGEMENT

Toekomst in de horeca?

Ga de uitdaging aan vanuit eigen kracht!

De totale horeca omzet groeit, maar het aantal horeca bedrijven groeit nog harder.  De samenleving ‘verhorecaseers’.  Van winkels en kappers tot boerderijen hebben ‘ondersteunende horeca’.   Lege winkelpanden worden gevuld met horeca.

En nu begint de stijging in die horeca te dalen. Steeds meer mensen vragen zich af hoe lang dit goed blijft gaan. Kosten stijgen, goede medewerkers worden – als je ze al kunt vinden – onbetaalbaar…..

Hoe maak je jezelf en je horecabedrijf toekomst proof?

Het antwoord lijkt simpel: Vanuit eigen kracht! Maar wat is dan die eigen kracht? Hoe kan ik die gebruiken voor mijn onderneming?

Met de goede ondersteuning voor jouw als ondernemer wordt dat een geweldige ontdekkingstocht! 21e eeuw KEUKENMANAGEMENT  helpt alles bij elkaar te brengen.

in 6 stappen!

  1. Analyse van doelgroepen, marketing, communicatie, gastvrijheidsformule, gerechten & dranken.

  2. Formuleren van eigen identiteit, sterke punten en onderscheidend vermogen.

  3. Vertaling in de bedrijfsformule en gastvrijheidsconcept.

  4. .Ontwikkelen van een passend communicatieplan.

  5. Uitwerking in organisatie, werkwijzen en systemen.

  6. Verdere begeleiding voor in overleg.

Mijn voorstel:

Laten we eerst kijken of het klik. Dan pas kunnen we echt aan de slag:

  • Gratis kennismakingsgesprek.
  • Gratis probleem analyse en concept stappen plan.
  • Na akkoord vervolg consult 175,- exc. btw.
  • Verdere vervolgconsults in overleg.

Meer weten?  bel 0622995414, Peter Reiters

Call Now
X